Företagstjänster Mina sidor

Gävle Energi fortsätter samarbeta med Brynäs IF

Johan Cahling, Brynäs IF:s vice klubbdirektör, pratar om en ”perfekt match”. Då handlar det inte om en hockeymatch utan om relationen mellan energibolaget och idrottsföreningen. Ett partnerskap som varat i över 20 år, det längsta i föreningens historia.

Gävle Energi har förnyat sitt samarbetsavtal som officiell partner till Brynäs IF med ytterligare två år. På så vis fortsätter vi bidra till hockeyverksamheten och till att ge fler barn en bra start i livet.

- Gävle Energi och Brynäs IF är en perfekt match. Tillsammans jobbar vi för att skapa vinnare på och vid sidan av isen. Vi är båda energirika aktörer som jobbar för ett hållbart samhälle långsiktigt, säger Johan Cahling.
Malin Eriksson, Gävle Energis marknadschef, håller med. Energibolaget har i uppdrag att bidra till att Gävle är en attraktiv stad att verka och bo i.
- Vi ska vara med och bidra till att staden växer hållbart och då är det viktigt att vi har ett fungerande föreningsliv som tar ansvar för hållbarhetsfrågorna. Framför allt om vi ska kunna locka hit barnfamiljer, säger Malin Eriksson.
Som officiell partner stödjer Gävle Energi den totala hockeyverksamheten som innehåller herrlag, damlag, talangverksamheten Morgondagens Brynäsare och ungdomslagen samt föreningens satsning på att långsiktigt utveckla distriktets tjejhockey. Dessutom deltar Gävle Energi aktivt i den sociala verksamheten En bra start.
- Vi delar intresset för att göra det bra för barn och ungdomar. Vi har samma fokus och Gävle Energi utmanar oss. De hänger inte bara på utan är en aktiv partner och ett av Gävles starkaste och viktigaste varumärken, förklarar Johan Cahling.
För Gävle Energi finns det ytterligare fördelar.
- Vi når gävlebor som vi annars inte har någon naturlig relation till och får då möjlighet att berätta om Gävle Energi och vår verksamhet. Vi deltar med resurser vid till exempel Playday, Ledare för en dag, Vägen in och Barnkonventionens dag. Att vara ett lokalt energibolag som är med och bidrar till livskvalité för gävleborna känns rätt för oss, säger Malin Eriksson.

 

 

Gävle Energi logo

Gammal webbläsare

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Gävle Energi för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera webbläsare