Företagstjänster Mina sidor

Ansök till Drivkraftsfonden

Drivkraftsfonden är vårt sätt att främja människors drivkraft i vår närhet. Tillsammans med er gör vi Gävle och regionen till en bättre plats att bo och verka på. 

Gävle Energis uppdrag är att bidra till att fortsätta utveckla Gävle till en av Sveriges bästa städer. Genom Drivkraftsfonden kan vi på olika sätt stödja och bidra till det som är positivt för medborgarna. Vi vill helt enkelt lyfta fram alla eldsjälar och vardagshjältars, och tillsammans arbeta för ett bättre och mer hållbart samhälle. 

Så fungerar Drivkraftsfonden

Drivkraftsfonden är öppen året runt för ansökningar för att främja aktiviteter och verksamheter i Gävle och regionen. Vi tar även emot nomineringar av personer och verksamheter som utför en positiv och utvecklande insats som tillför livskvalitet för andra i vårt samhälle. 

Vi stödjer på många olika sätt

Hur Drivkraftsfonden i slutändan kan bidra beror på vilket behov som föreligger, tidpunkten och vilken tillgänglighet som finns. Gävle Energi kan genom Drivkraftsfonden bistå med ekonomiska bidrag för specifika ändamål. Vi kan också nyttja vårt kunnande, våra verksamheters förmåga, vår personal eller vårt kontaktnät. Insatser kan även genomföras tillsammans med andra aktörer och samarbetspartners.

Tänk på detta i din ansökan:

  • Vi premierar främst insatser som ökar hållbarhet, bidrar till livskvalitét och som är görs tillgängligt för så många som möjligt i samhället.
  • Vi vill att ansökan har en tydlig koppling till Gävle stad eller region.
  • Drivkraftsfonden strävar efter att främst genomföra punktinsatser.
  • Vi vill att våra insatser ska vara religiöst och politisk obundna.
  • Vi hänvisar ansökningar om traditionell föreningssponsring eller liknande, att istället söka samarbete eller sponsringsstöd via Gävle Energi.

 

 
Gävle Energi logo

Gammal webbläsare

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Gävle Energi för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera webbläsare