Företagstjänster Mina sidor

Våra energitjänster

Vi tar hand om hela energikedjan och hjälper er att optimera er värme-, ventilations- och elanläggning.

Våra referenser

 • Icehotel, Jukkasjärvi

  Vårt mål är att bli CO2-negativa. Vi påbörjade det arbetet för några år sedan och letade en energipartner som skulle kunna hjälpa oss med det.

  Vi valde Gävle Energi som nu levererar 100 procent förnybar energi och driver det övriga energiarbetet tillsammans med oss.

 • Brf Skyttegården

  BRF med kontroll över energianvändningen

  BRF Skyttegården har tagit ett helhetsgrepp på sin energianvändning och har numera full kontroll på ekonomi och komfort för de boende i föreningen. Föreningen består av 60 lägenheter fördelade över fyra hus i centrala Gävle. Alla byggda 1946-47.  

 • BRF Gävlehus 40, Sätra

  "Målet för vår bostadsrättsförening är att skapa en bra innemiljö till rimlig kostnad. Genom att åtgärda fel och brister som kostar pengar, har vi möjlighet att satsa på det som skapar värde för vårt boende."

 • BRF Söders Tak

  På taket ovanför ICA Söder och Pigall finns ett 20-tal lägenheter. Här har de boende bildat en bostadsrättsförening, Söders Tak. Här gjordes en originell lösning, en så kallad 3D-lösning, där BRFen äger marken ovanför husen.

 • Wasahuset Gävle City

  Inför ett stort projekt som total upprustning av Wasahuset har Gävle Energi och Diös haft en dialog redan innan uppstart. ”Vi behöver Gävle Energis kunskap och bredd vad gäller värme, kyla, solceller, bredband – allt som hör till när vi totalrenoverar. Att vi har en bra dialog redan innan vi startar projektet är värdefullt för att vi ska göra rätt från början.”

Gävle Energi logo

Gammal webbläsare

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Gävle Energi för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera webbläsare